Meniu Blog

9 aug. 2009

Cele 5 etape ale betiei ...!!!


Etapa 1 – Desteptul

Incepi sa devi expert in orice subiect. Tu stii totul si vrei sa arati asta oricui te asculta. In acest stagiu tu ai intotdeauna dreptate. Si binenteles persoana cu care vorbesti greseste intotdeauna. Vei vorbi ore intregi incercand sa convingi persoana cu care vorbesti ca tu ai dreptate

Etapa 2 – Aratosul/ Dragutul

Esti convins ca esti cel mai fain/dragut/adorabil om din toata camera si toti te privesc numai pe tine. Incepi sa faci cu ochiul la persoane pe care nu le cunosti deloc si sa le inviti la dans pentru ca, binenteles, te-au admirat toata seara. Tu esti in centrul atentiei si toti ochii sunt directionati catre tine pentru ca tu esti cel mai frumos lucru de pe fata pamantului. Totusi tine minte ca inca esti destept, asa ca poti vorbi cu persoana care te admira despre toate subiectele posibile.

Etapa 3 – Bogatul

In aceasta etapa devii brusc cea mai bogata de pe pamant. Tu poti sa cumperi bauturi pentru toate persoanele din bar pentru ca binenteles ai in spatele barului un camion plin cu bani. Poti de asemenea sa faci pariuri in aceasta etapa. Binenteles, tot esti destept, asa ca o sa castigi toate pariurile. Si nici nu te intereseaza cat ai pariat, pentru ca tu ai toti banii din lume. De asemenea vei incepe sa dai de baut tuturor persoanelor din bar care te admira pentru ca tu esti acum cea mai faina, desteapta si bogata persoana de pe fata pamantului.

Etapa 4 – Antiglont

Acum poti sa te bati cu oamenii cu care ai pariat banii pentru ca acum esti de neatins. In aceasta etapa te vei duce la prietenul femeii care te-a admirat toata seara si il vei provoca intr-o batalie a mintii pe bani. Nu esti ingrijorat ca poti pierde pentru ca tu esti cel mai destept, ai toti banii din lume sa acoperi pariul si binenteles vei castiga bataia in cazul in care acesta se enerveaza pentru ca pierde.

Etapa 5 – Invizibilul

Stagiul final al betiei. In acest stagiu poti face absolut orice pentru ca nimeni nu te vede. Poti sa urci si sa dansezi pe mese, poti sa iti dai jos chilotii pentru a impresiona oamenii care te-au admirat toata seara, pentru ca restul oamenilor nu te pot vedea. De asemenea esti invizibil pentru persoanele cu care te-ai batut in acea seara. Poti sa mergi printre strazi zbierand in gura mare ( pentru ca binenteles inca esti destept si canti bine ) si nimeni nu se va gandi la nimic pentru ca nu te poate vedea. Toate inhibitiile sociale s-au dus. Poti sa faci orice, pentru ca nimeni nu va stii.

Si cu siguranta nici tu nu vei stii!:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...